
Edukacja żywieniowa
Zdrowi pracownicy są bardziej produktywni i rzadziej chorują, co z kolei wpływa pozytywnie na wyniki firmy. Poprawa nawyków żywieniowych w miejscu pracy może również przyczynić się do zmniejszenia absencji i zwiększenia motywacji do pracy.
W związku z powyższym oferuję edukację żywieniową pracowników w formie wykładów online lub stacjonarnych. Propozycje tematyczne (czas trwania, zakres i temat do ustalenia indywidualnie)
Zdrowe odżywianie w pracy – jakie produkty wybierać i jakie unikać?
Zdrowe przekąski w biurze - jakie są najlepsze opcje?
Jakie posiłki przygotować na lunch do pracy, aby były zdrowe i sycące?
Jakie produkty pomagają w redukcji stresu i poprawiają koncentrację?
Jakie są korzyści zdrowego odżywiania dla pracowników i dla firmy?
Oferuję również profesjonalną analizę składu masy ciała dla pracowników, która obejmuje m.in.
- Pomiar poziomu tkanki tłuszczowej
- Masy mięśniowej
- Wskaźnika BMI (Body Mass Index)
- Wyniki analizy są interpretowane indywidualnie, w oparciu o wiek, płeć, wzrost oraz poziom aktywności fizycznej.
